Argintul și puterea sa vindecătoare

Argintul – metal alb, strălucitor, argintiu. Face parte, împreună cu aurul, platina, paladiul, iridiul din categoria metalelor prețioase. Este moale, maleabil și ductil, fiind metalul cu cea mai mare conductibilitate electrică și termică.

Proprietăţile antimicrobiene ale argintului sunt cunoscute din vremuri imemoria­le. În Egiptul antic, rănile erau învelite în foiţă de argint. Soldaţii înghiţeau o monedă de ar­gint pentru a nu se îmbol­năvi. La curţile regilor şi îm­păraţilor erau faimoa­sele argintării, vase şi ta­câmuri din argint. Nu pen­tru că aurul ar fi fost prea costisitor pentru ei. Ci pentru că se ştia faptul că apa rămâne me­reu proaspătă în vasele de argint, iar “super­stiţia” că dacă mănânci din vase de argint nu te îmbolnăveşti a fost dove­dită în perioada ciumei, când nobilimea nu a fost atinsă de ciumă, datorită acestui obicei.

ATENTIE

Este absolut necesar să se consume minim 2,5 l apă pentru o mai bună eficiență în eliminarea toxinelor inclusiv a bacteriilor și virușilor distruși.

STIAȚI CĂ? România este singurul producător european de particule nanometrice de argint încărcate cu sarcină electrică pozitivă în formă pură.

Argintul Coloidal Ionic îl regăsim în produsele Argentum Plus+(R), marca înregistrată Agnes Itara, produse notificate la Institutul de Bioresurse Alimentare și Ministerul Sănătății.

Argintul coloidal ionic este supranumit cel de al doilea sistem imunitar al organismului deoarece prin particulele încărcate cu sarcina electrică pozitivă se reglează coordonarea sistemului nervos în zona afectată de agenții patogeni, zona care a devenit acidă prin lipsa oxigenării. Aportul de ioni de argint produce o mai bună oxigenare datorită normalizării fluxului sanguin și transformă ph-ul din acid în bază și astfel permite sistemului imunitar să îndepărteze agenții patogeni.

Cel mai bun produs al firmei Agnes Itara este Argentum +(R)77, fiind o soluție de argint coloidal ionic cu cea mai mare concentrație/densitate de particole nanometrice aflate în suspensie coloidală și totodată cele mai mici particule. , fiind o soluție de argint coloidal ionic cu cea mai mare concentrație/densitate de particole nanometrice aflate în suspensie coloidală și totodată cele mai mici particule. ARGENTUM+77 stopează apariţia simptomelor răcelilor, este un puternic antioxidant, antiinflamator, antiviral, antifungic și bacterostatic.

Adminsitrare ARGENTUM+77

Vă propunem astăzi câteva scheme de administrare a produslui Argentum +77 în prevenția și tratarea gripei, virozelor și altor afecțiuni specifice acestei perioade la adullt peste 18 ani:

  • Preventiv: intern 5 ml X 3 ori zi timp de 30 zile

  • Tratament gripă: 10 ml X 3 zi timp de 7 zile, apoi 5 ml X 3 zi timp de 21 zile

  • Extern lavaj nazal cu Argentum +77 ppm spray nazal 30 ml de mai multe ori pe zi funcție de necesar

Argentum (+) 77 PPM poate fi folosit și în următoarele situații:

  • apă de gură, pentru îngrijirea cavității bucale (clătire, gargară)

  • picături în ochi, nas și urechi

    este o soluție perfect pură conține doar apă distilată și particule nano metrice de argint plus ioni de argint

  • pulverizare pe arsuri sau plăgi

Efecte secundare ARGENTUM

Efecte secundare ale utilizării produslui Argentum(+)77 ppm nu există , nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul , rinichiul sau alte organe. Nu există pericolul acumulării în organism deoarece aceste particole de dimensiuni nanometrice se elimină în mod natural din organism după trei zile ceea ce-l face sigur la administrarea pe termen lung.

Vă așteptăm în farmaciile Thymus din Iași cu întreaga gamă Argentum+ și sfaturile privind administrarea corectă a argintului coloidal ionic.

Vom continua să prezentăm motivele pentru a apela la tratamentele naturiste și alternative metodelor alopate (medicamentoase).

Share cu prietenii tăi

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp